Bespaar tijd in het advertentie aanlevertraject

08 maart 2023 00:00

Hij wordt al jaren zeer intensief gebruikt door vele uitgevers; de Ad4All Ad|Portal van Penthion. Zo verstuurde de portal in 2022 volledig geautomatiseerd, bijna 100.000 copy chase e-mails en werden er meer dan 46.500 materialen door de Ad|Portal verwerkt. Onze klanten zijn superblij met de Ad|Portal en wij ongegeneerd trots op ons product.

Wat doet de Ad|Portal

De Ad4All Ad|Portal is een selfservice advertentie aanleverportaal, dat volledig is toegespitst op het aanleveren en verwerken van advertentiemateriaal. Deze oplossing levert naast een enorme tijdsbesparing ook rust en overzicht binnen je organisatie op, omdat de gehele workflow (aanleveren, controle, drukproeven) geautomatiseerd verloopt. Hoe?

Je adverteerders krijgen een bevestiging van de order en daarnaast automatisch, per e-mail, melding van naderende deadlines (genaamd copy chasing).

Achter ontbrekend advertentiemateriaal aan bellen is verleden tijd. Voldoet een PDF niet aan de door u aangegeven specificaties? Dan krijgt de adverteerder hier tijdens het aanleverproces al een melding van. Het resultaat: je ontvangt hierdoor altijd goedgekeurd materiaal.

Hoe werkt het voor de adverteerders?

De adverteerder komt via een per mail ontvangen link in het advertentie aanleverportaal terecht. De Ad|Portal heeft een vriendelijke intuïtieve interface en biedt de adverteerder op een eenvoudige manier de mogelijkheid om nieuw advertentiemateriaal te uploaden of bestaand materiaal te herplaatsen. Voldoet het materiaal niet aan jullie specificaties? Dan ontvangt de adverteerder een melding in het scherm, met daarin uitgelegd wat er aangepast moet worden om wel te voldoen. De adverteerder hoeft geen contact met de uitgever op te nemen en kan het materiaal meteen aanpassen omdat de Ad|Portal 24/7, dus ook buiten kantoortijden van de uitgeverij, bereikbaar is.

Meer weten? Klik op de link hieronder voor een uitgebreidere beschrijving van en animatie over de Ad|Portal. Enthousiast? Mail of bel ons en we vertellen jou even enthousiast -en supertrots- wat we voor jou kunnen betekenen.