Value Zipper kiest voor AProfit en eSales

03 oktober 2019 16:29

Value Zipper en Penthion Media Technologies implementeren AProfit en eSales voor handling van alle verkoop acticiteiten van Valueze-Zipper en haar partners.

Met het NEO Publishing Platform en de module AProfit haalt Value-Zipper een product in huis waarmee ze alle orders voor alle mediakanalen binnen één systeem kunnen invoeren, beheren en factureren. Door de inzet van AProfit en eSales komen worden zaken als reverse-billing en geautomatiseerde email order processen mogelijk.

Value-Zipper heeft ook gekozen voor NEO eSales, een CRM-tool die de Salesmedewerkers in staat stelt om online orders in te boeken en alle actuele gegevens van en over een adverteerder inzichtelijk te krijgen en bij te houden via tablet.

Value Zipper wilde eveneens een centraal aanleverportaal faciliteren voor haar adverteerders. De Ad|Portal van Penthion voorziet in de wensen van VZ. Het aanleverportaal fungeert als een centrale poortwachter in het aanleverproces en aangeleverde materialen worden gecontroleerd en indien mogelijk gerepareerd. Middels een orderoverzicht hebben alle gebruikers van het portaal volledig inzicht in de status van het advertentiemateriaal en zorgt de Ad|Portal voor copy chasing; de klanten worden automatisch via e-mail geïnformeerd over naderende deadlines.

Penthion zal naast de implementatie van haar eigen producten ook voor de migratie van de historische en lopende ordergegevens verzorgen.